the devil's in the details ♛ Hogy találtál ránk? : Társoldal
♛ Hozzászólások száma : 4
♛ Regisztráció : 2015. Mar. 11.
♛ Tartózkodási hely : Bécs
♛ Hobbi : Khm...
♛ :
| » » Szomb. Márc. 28, 2015 10:49 am | | Enzo - korlátozott számban - játékra rabolható. Nem érkeztem üres kézzel, van néhány ötletem, melyek megvalósulásának különösen is örülnék. ➳ Első játékötlet: Enzo alakváltó, így megfelelően járatos a természetfölötti világában, de különösebben még nem folyt bele a Café Demel ügyeibe. Azonban, mint minden gyarló halandó, ő is megvásárolható - ha akad rá vevő, természetesen. ➳ Második: Enzo élénk nagyvilági életének kulcsfiguráit keresem, a dámákat, akiknek csapja a szelet, a férjeket, akik bosszút esküdtek a gaz csábító ellen, a szeretőket, akiket eszközként használ, majd ráunva szolgáltatásaikra,rövid úton megválik tőlük. ( A szeretők bármely társadalmi rétegből kikerülhetnek.) De nyitott vagyok további ötletekre is. Üdv.: |
|
the devil's in the details ♛ Hogy találtál ránk? : keresgéltem...
♛ Hozzászólások száma : 4
♛ Regisztráció : 2015. Mar. 14.
♛ Tartózkodási hely : Mindig ott ahol az akire vigyáznom kell
♛ Hobbi : Mi az a hobbi?
♛ :
| » » Vas. Márc. 15, 2015 1:24 pm | | Sziasztok! Én is keresnék egy, maximum kettő nyugalmasabb vagy kevésbé nyugalmasabb játékot. Partnerfüggő. Valamint a már beregisztráltak közül is szívesen fogadom azon megkeresést, ha valakinek illik a történetébe, amit a karakterkeresőben meghirdettem. Mert ettől sem zárkózom el. Azt hiszem minden egyebet üzenetben meg lehet beszélni. |
|
the devil's in the details ♛ Hogy találtál ránk? : aki keres, az talál :)
♛ Hozzászólások száma : 56
♛ Regisztráció : 2015. Feb. 23.
♛ Tartózkodási hely : Mindig ott, ahol nem kéne
♛ :
| » » Vas. Márc. 08, 2015 11:52 am | | Azt hiszem, hogy ideje lenne végre én is játékra adnom a fejem. Lehet bátran jelentkezni, több játékot is vállalok, és szinte mindenre kapható vagyok. |
|
the devil's in the details ♛ Hogy találtál ránk? : Facebook.
♛ Hozzászólások száma : 5
♛ Regisztráció : 2015. Feb. 21.
♛ Kor : 42
♛ Tartózkodási hely : I'm a wanderer.
♛ Hobbi : Paint the town red.
♛ :
| » » Szer. Feb. 25, 2015 8:51 pm | | Rabolható vagyok, egyelőre csak egy-két játékra:D Eléggé sok mindenre vehető vagyok. Fő profilom a tolvajlás, a csempészet és a műkereskedelem, egyébiránt otthonosan mozgok a fővárosban, a környező, kisebb falvakban és az erdőkben is. És csípem a minőségi szeszt. Írj pm-et, és megbeszélünk minden továbbit:3 |
|
the devil's in the details ♛ Hogy találtál ránk? : fb
♛ Hozzászólások száma : 22
♛ Regisztráció : 2015. Feb. 21.
| » » Kedd Feb. 24, 2015 5:05 pm | | Szívesen játszanék majdnem mindenkivel, majdnem mindenfélét. Körbevezethetlek a kastély alatti titkos folyosókon, bejuttathatlak a palotába, segíthetsz fényesre sikálna a börtön rozsdás láncait vagy szörnyülködhetsz a kínzókamra különféle eszközein, sőt akár ki is próbálhatod őket. Benne vagyok még mindenféle titkos találkozókban is, de akkor se habozz írni, ha valami bűntényhez keresnél partnert. Ha érdekel a dolog, megkereshetsz üzenetben vagy akár a chaten is megtalálhatsz további részletekért. |
|
the devil's in the details ♛ Hogy találtál ránk? : ∞ I created this page
♛ Hozzászólások száma : 94
♛ Regisztráció : 2015. Jan. 09.
♛ Tartózkodási hely : ∞ Café from 1870 rpg
♛ Hobbi : ∞ This page
♛ :
| » » Pént. Feb. 13, 2015 7:59 pm | | |
|
the devil's in the details
| |