» Alway in my life
●● YOU CLOSE YOUR EYES AND THE GLORY FADES ●●

Megosztás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Charlotte Woodwill
i'm up to no good

Charlotte Woodwill

the devil's in the details

Uralkodó
♛ Hogy találtál ránk? : ☾ alapítottam
♛ Hozzászólások száma : 45
♛ Regisztráció : 2015. Jan. 16.
♛ Kor : 37
♛ Tartózkodási hely : ☾ Bécs
♛ Hobbi : ☾ David <3
: Dimitri Large

»
» Szomb. Feb. 28, 2015 9:30 am

Elfogadva!

Üdvözöllek az oldalon!
Kedves Dimitri,üdvözöllek itt! Very Happy Te vagy az oldal első angyalkája, ami kissé megnyugvás számomra, hiszen nem hiába csináltam ezt a különleges csoportot, remélhetőleg kelendő lesz a jövőben. Very Happy
Az első angyalka, az első csodálatos karakterlappal és az első helyes pofival. - Ezt muszáj volt hozzáfűznöm, imádom a pb-d. 11 És remekül is illik a karakteredhez, én legalábbis teljesen oda tudtam képzelni ezt a pofit, amikor a leírásokat és a történetet olvastam. Kellemesen, gördülékenyen fogalmazol, így könnyedén tudtam olvasni az irományod és teljesen magával ragadott a történet.
Jó játékokat és kellemes időtöltést kívánok az oldalon! Very Happy

Vissza az elejére Go down

Dimitri
i'm up to no good

Dimitri

the devil's in the details

Angyal
♛ Hogy találtál ránk? : easily
♛ Hozzászólások száma : 4
♛ Regisztráció : 2015. Feb. 25.
♛ Tartózkodási hely : heaven or earth
♛ Hobbi : erm... what?
: Dimitri Tumblr_inline_mnw03h8Ks41r5gd0a
Dimitri Tumblr_inline_mye0c4QSBg1rcvsof

»
» Szer. Feb. 25, 2015 9:19 pm

Dimitri

not an ordinary angel

♛ A karakter mögött ♛

husi
18
nope
5-6 év

Becenév: inkább hagyjuk
Rang: őrangyal
Csoport: angyal

Kor: 86
Születési hely: mennyek erdeje
Érdeklődési kör: könyvek, oktató filmek, emberi természet, alakváltók, sellők

Néha az igazán szép a legkegyetlenebb.

Sosem voltam nagyon a testedzések híve, vagyis nem voltam az a fajta ember, aki folyton vívott, lovagolt és minden vágya az volt, hogy tökéletes teste legyen, amikre a hölgyek, oly nagyon vágynak. Mégis olyan csodálatos géneket örököltem, hogy a testemen nem kell dolgoznom jó, vagyis nem kellett dolgoznom, hiszen ma már nem változik a testem. A barna hajamat édesanyámtól örököltem, ahogy zöld szemeimet is, amit én áldásnak tartok, hiszen, ha nem ilyen lenne a szemem, másmilyen lenne az arcom is. Nem szó szerint, csak átvitt értelemben, hiszen a szem a lélek tükre, ha az nem olyan, akkor már sok minden másmilyen. Mikor isten kiválasztott maga mellé megajándékozott szárnyakkal, amik tökéletesen a hátamra illenek. Majdnem olyan magas mindkettő, mint én magam, szinte a földön húzom magam után, és hófehér. Szerintem ez az egyetlen tökéletes dolog rajtam, ez az, ami csodálatos, és méltó Istenhez, mert én nem vagyok az, bár nem bánom, hogy itt lehetek.

Ide jön egy rövid idézet, amely illik a történetedhez.

Visszagondolva az életemre semmit sem látok. Elhomályosodott furcsa emlékképek vannak, de azok nem tiszták, nagyon semmit sem tudok kivenni. Abban biztos vagyok, hogy nem voltam nemes, sőt, szerintem még paraszt számba sem vettek, egy senki voltam, akivel lehetett játszani, és bántani, mert úgysem állt ki magáért. Igen, érzem még, hogy mennyire fájtak azok a szavak, mennyire rosszul estek, vagy az, amikor megütöttek, de én nem tettem semmit, mert nem akartam tenni. Nem is volt szabad. Tudom, hogy milyenek a viszonyok lent a Földön, hogy nem tehet sok mindenki bármit is a saját jóléte érdekében, mert be vannak szabályozva. Ez a szabály persze ránk is igaz volt, így mi sem tehettünk akármit, ennyi biztos.
Azt tudom, hogy idősebb koromra már nem hagytam magam, sokszor kaptam is érte, de kezet senkire sosem emeltem, inkább csak magamban szenvedtem. Hogy ezek után mi történt? Fogalmam sincs, egyszerűen meghaltam, nem tudom hogyan, mikor és miért, csak megtörtént. Egyik pillanatban még a fájdalmat éreztem, aztán már teljesen csodálatosan voltam, meseszép szárnyakkal a hátamon, de azt tudtam, hogy ezt igazán nem érdemlem meg. Nem tudom miért pont engem hoztak ide fel, hogy miért kaptam a szárnyaimat és a hatalmat, hogy másokra vigyázzak, de nem bánom, nekem nagyon sokat jelent ez, mert egyszerűen sosem hittem volna, hogy lesz hasznom. Most viszont van. Nem valami nagy dolog, hiszen ha nincs vész, akkor nem kell semmit sem tennem, ha pedig igen, akkor nagyon sok dolgom van.
Van egy alakváltóm, akinek a kirendelt őrzője vagyok, hogy vigyázzak rá, megvédjem minden bajtól. Nagyon sokáig tartott mire megszeretettem magam vele, komolyan, valamiért utált, de nem hitte el, először, hogy tényleg egy angyal vagyok, csak mikor végre sikerült bebizonyítanom neki. Nem tudom ez miért nem hitte el, hiszen csak úgy megjelent a szobájában, de mindegy, nem értem őt. Aztán valamiért utált, én meg annyira szerettem őt, már akkor is, mikor csak őt figyeltem, valahogy elragadott az, hogy mennyire más, mint a sok nemes akit láttam. De voltak dolgok, amik nagyon nem tetszettek, és még most sem tetszenek, de nem segíthetek neki ebben, vagyis nem segíthettem. Bántja magát, állandóan, és nem tudok mit tenni, hogy ne tegye, mert csak akkor nem teszi, ha mellette vagyok. Ezt a nap minden órájában nem tudom megtenni, pedig szeretném, mert szívem hozzá húz, csak sajnos az a szerencsétlen ketyere most kétfelé húz.
Igen, van egy másik hatalmas szerelmem is, aki egy sellő. Nem vagyok a védőangyala, én csak bevállaltam, hogy figyelek rá, és megadok neki, mindent amit csak szeretne. Mikor megismertem, hogy mennyire csodálatos személyisége van, megláttam szeplős kis pofiját, és vörös tincseit, elvesztem. Nem tudtam mit tenni, ő is kellett, és azóta sem eresztem, mert minden erős férfi mellé kell egy nő, vagyis én így érzem. Nekem igenis kell ő is, valahogy nem elég a kis párducom, persze valahogy megoldanám az egyik nélkül, de az igazság az, hogy nem akarom. Angyal vagyok, de férfi is, és nekem kellenek a buja női bájak, ahogy kell egy férfi is, akit imádhatok, úgy, mint a hölgyet is. Nekem valamiért kellenek mindketten, egyszerűen szeretem őket. Hogy ez miért gond? Nem tudhatnak egymásról, az egyik nem hisz Istenben, a másik pedig túl gyönyörű és mindenkinek a szemem megakad rajta. Hogy mit fogok tenni? Nagyon ügyesen fogok titkolózni és minden percemet velük tölteni.

Olyan sok minden lesz szép, ha jobban megnézed.

Emberi mivoltomból nem sok maradt meg, nem érzem már magam annak, nem tudom mi volt régen, hogy voltak a dolgok. Semmire sem emlékszem, nem tudom miért, de minden csak homályos folt, de azt tudom, hogy nem voltam jó ember. Belekötöttem pár emberbe, de sosem bántottam senkit, csakis szavakkal, de akkor sem a lelkükig hatoltam a bajaimmal. Ennyit biztosan tudok, meg azt is, hogy nagyon hirtelen haragú voltam, és féltékeny, mert ez a mai napig megvan. Nem emlékszem arra, hogy milyen embernek lenni, hogy az ő természetük, hogy működik, mert még ezt tanulnom kell. Szerencsére ebben jó vagyok, könnyen tanulok, de nagyon nehéz velem beszélgetni, csak ha már egy ideje ismerek valakit, addig nagyon tartózkodó is vagyok. Manapság is az vagyok, egészen, csak az embertől függ, hogy képes vagyok megnyílni neki. Oké, ehhez nagyon sokat kell tennem, de igyekszem tényleg, de a szabályokat sem szabad átlépnem, de sajnos nem tudok javítani a dolgokon anélkül. Nem vagyok egy tipikus angyal, az nem is tudnék lenni, így inkább maradok olyan amilyen. A maximalista, tudálékos angyal, aki amúgy semmihez ért.

Vissza az elejére Go down

Dimitri

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Do you need some sugar? :: Életrajzok :: ANGYAL-